De filosofie van van Lemmen Pizza is heel simpel. Kwaliteit staat voorop. 

Wij maken zelf pizza’s. We houden van pizza en streven naar het realiseren van een smaaksensatie. Daar heb je de beste ingredienten voor nodig, de beste materialen en de beste technieken. Dit mag wat kosten. Wij willen bewust geen margeproduct verkopen en gaan daarom niet mee in prijsvechterij. Bij van Lemmen pizza koop je kwaliteit. Alles wordt gedaan vanuit passie en met liefde.

Uit een onderzoek blijkt dat het deegproductieproces in de meeste restaurants erg ‘wisselvallig’ is. Daar zijn twee redenen voor. De eerste is de variabiliteit in de ingrediënten die worden gebruikt om het deeg te produceren, terwijl de tweede het personeel is dat bij de productie van het deeg wordt gebruikt. De selectie van de ingrediënten wordt doorgaans bepaald door de leverancier van het restaurant, waarbij het restaurant op zoek gaat naar de ‘laagste’ inkoopkosten. Het personeelsprobleem vormt ook vaak een probleem. Meestal wordt de deegproductie overgedragen aan slecht opgeleide personen die naast de productie van het deeg nog een groot aantal taken hebben. Het resultaat is dat de klanten van het restaurant een middelmatig product krijgen dat bij elk bezoek aan de pizzeria varieert.

Door gebruik te maken van ‘van Lemmen pizza’ is het restaurant verzekerd van een kwalitatief hoogstaand, consistent product tegen een eerlijke prijs. De redenen komen opnieuw neer op ingrediënten en mankracht. Bij ‘van Lemmen pizza’ worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Bovendien heeft het personeel maar één focus: ‘elke keer een consistent product produceren’ met behulp van de modernste machines. Ten slotte zijn de prijzen zeer concurrerend met die van het restaurant dat het deeg zelf produceert vanwege de volumekortingen.

Alle nieuwe klanten hebben recht op een instructietraining over al onze producten. Wij komen persoonlijk bij u langs en delen ruim 10 jaar ervaring met u voor het beste resultaat.