Het kan soms tegenzitten, vooral in de horeca. De pizzabakker is ziek, er is geen personeel te vinden en dus onderbezetting. Of er is simpelweg te weinig tijd of ruimte in de keuken om zelf de pizzabodem te maken. De oven in de keuken die gebruikt wordt haalt de benodigde temperatuur van 450 graden niet.

Niet getreurd! Wij hebben superlekkere kant en klare pizzabodems voorgebakken in onze eigen pizza oven, die in een gewone oven op een temperatuur van 230-250 graden kan worden afgebakken. Het resultaat komt echt heel dicht in de buurt van het zelf vers bakken van een pizza. Dit komt doordat we veel tijd gestoken hebben in het speciale pizzadeeg dat wij hiervoor ontwikkeld hebben. 

Het opnieuw opwarmen van een reeds afgebakken pizza is natuurlijk een compleet ander proces. Het vocht verdampt twee keer, waardoor het risico bestaat dat de korst taai en hard wordt. We hebbben maandenlang verschillende combinaties van bloem, hydratatie, rijstijden, gistpercentage, zoutgehalte geprobeerd hetgeen geleid heeft tot een pizzabodem die uitermate geschikt is voor het opwarmen in een reguliere oven. 

Wij besmeren de bodem met San Marzano tomatensaus en bakken de pizza in de pizzaoven voor u af. Wij bestrooien de afgebakken pizzabodem pas later met mozzarella en doen dit bewust in kleinere blokjes, zodat de kaas mooi evenredig smelt wanneer u de pizza opnieuw in uw eigen oven opwarmt. 

Onze ervaring is dat het de smaak en kwaliteit niet ten goede komt, als de kaas en de toppings al meegebakken worden tijdens de eerste keer bakken. U kunt dus zelf uw eigen gewenste toppings toevoegen wanneer u de pizza zelf gaat opwarmen en uitserveren.

Als u zakelijke klant bent, kunt u de kant en klare pizzabodems vanaf 60 stuks bij ons bestellen.

Als je interesse hebt in onze Napolitaanse pizzabollen of voorgebakken pizzabodems horen we graag van je!

Neem contact met ons op voor een groothandelsaccount: