Bedrijven in de horecasector beschikken niet altijd over de tijd, ruimte en personele bezetting om zelf kwalitatief hoogwaardig pizzadeeg te maken. 

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Van Lemmen een concept ontwikkeld waarbij met alle wensen en behoeften van haar klanten rekening is gehouden.

Ons deeg wordt 30 uren weggezet in de koeling. Hierna worden de deegbollen ingevroren en in bulkverpakking verstuurd, speciaal met gekoeld transport. Op het moment dat de deegbollen aankomen bij de klant, kunnen ze de vriezer in, waar ze tenminste 5 maanden kunnen worden bewaard. We adviseren om de deegbollen nog 24 uren in de koelkast te laten ontdooien en ze 6 uren voor gebruik uit de koeling te halen om ze op kamertemperatuur te laten komen voor de laatste rijs.

Wij leveren deegbollen voor de zakelijke markt in minimale aantallen van 150 deegbollen per bestelling. We gebruiken de beste bloem soorten en verse gist voor een goede rijs. Het deeg kenmerkt zich door de enorme luchtigheid, lichtverteerbaarheid, fijne textuur en mooie elasticiteit.

Deze eigenschappen maken het uitermate geschikt voor de Napolitaanse pizza. 

Als u als horecaondernemer uw eigen draai aan uw pizzadeeg wil geven, kijk dan naar de mogelijkheden van ons Private Label concept.

Als je interesse hebt in onze Napolitaanse pizzabollen of voorgebakken pizzabodems horen we graag van je!

Neem contact met ons op voor een groothandelsaccount: