Wij richten ons op kleinschalige pizza catering evenementen en kleine- middelgrote privé-feesten door heel Nederland (25 tot maximaal 100 personen) waar we je op een unieke en leuke manier een van de beste pizza’s serveren. Onze menu’s en diensten zijn flexibel en origineel, toepasbaar op elk feest of evenement.

Altijd al eens gespeeld met het idee om de pizzeria naar je eigen event te halen? Een paar pizza ovens met een echte pizzaiolo die live ter plekke de pizza’s vers voor de gasten bakt: supergezellig natuurlijk en veel lekkerder dan het laten bezorgen van pizza’s. 

Sfeer is misschien wel het allerbelangrijkst op ieder event, en laten we eerlijk zijn: hoeveel charme brengt een pizzaoven waaruit een dampende verse pizza wordt gehaald en vers voor je neus in puntjes wordt gesneden! 

Wij zijn gevestigd in Friesland en verzorgen pizzacatering in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Noord Holland, Gelderland. En uiteraard kunnen we ook wat verder van huis uw event verzorgen (we brengen dan iets meer reiskosten in rekening) dus kunt u ook gerust een offerte aanvragen als uw event in Noord Braband, Zuid Holland en zelfs Zeeland en Limburg plaatsvindt. 

Visie 

Als hobbyisten en extreme liefhebbers hebben we jaren geleden een roadtrip gemaakt naar Napoli. Met een bucketlist in de zak. We wilden een aantal pizzaiolo’s bezoeken die we op instagram volgden, we hebben pizza’s geproefd bij de oudste pizzeria, we zijn naar de -volgens kenners- “beste pizzeria” geweest, we hebben een fabriek bezocht waar ze de beste authentieke ovens maken met de hand en hebben een oven gekocht. 

En zo is het allemaal begonnen. De basis achter het succes van de webwinkel van Lemmen Pizza is de liefde voor het pizzabakken zelf. 

Deze liefde en passie voor het maken van de perfecte pizza (die niet bestaat) komt tot uiting in onze cateringservice. 

Omvang van uw evenementent

We richten ons in de basis op kleinschalige evenementen. Grote festivals met tienduizenden bezoekers, waar we pizzaslices aan de lopende band moeten uitserveren is niks voor ons. Een slice die lauw en taai ligt te worden zal nooit een smaaksensatie worden en dus past dat niet bij onze visie.

Wat is een kleinschalig evenement? Denk aan een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest etc.

We hebben inmiddels een team met pizzaiolo’s samengesteld die ook grotere hoeveelheden prima kunnen handelen, dus ook als het om grote aantallen gaat: schroom niet om te informeren.

Onze cateringpizza’s

Wij bereiden ons cateringdeeg al ruim 2 dagen voorafgaand aan het event voor. Dus als u op bijv. zaterdag rond 18:00 uur wil starten met eten, dan gaat bij ons op donderdagochtend 10:00 uur het deeg in de deegmixer. Dat maatk totaal 58 uren rijstijd. En dat proef je. 

We streven naar een mooie grote bolle luchtige korst, die zacht is als een croissantje en aan de buitenkant lekker knapperig. De pizza’s die wij maken zijn bewust niet heel groot (ongeveer 28cm) De focus ligt op smaak, niet op zoveel mogelijk voedsel en toppings voor zo weinig mogelijk geld.

De toppings die we gebruiken, zijn dezelfde producten die we online verkopen; het beste van het beste. 

We kunnen het menu afstemmen op uw specifieke wensen. We houden hierbij rekening met glutenvrije-, lactosevrije-, vegetarische en vegan wensen. 

Tevens kunnen wij het voorgerecht verzorgen alsmede het dessert. Vraag naar de mogelijkheden

Praktische informatie

Wij komen 2 uren voordat het event start om onze setup te doen. Wij hebben ongeveer 20 m2 nodig. We komen met meerdere ovens, die ofwel op gas ofwel elektrisch zijn. In het laatste geval hebben we een stroompunt nodig. We bespreken vooraf wat het meest geschikt is. 

De catering kan zowel buiten als binnen plaatsvinden; maakt voor ons geen verschil. We hebben indien gewenst een partytent met balie voor evenementen buiten. 

Afhankelijk van het aantal pizza’s komen we met 1, 2 of meer pizzaiolo’s. Evenementen onder de 30 pizza’s kunnen prima door 1 persoon worden verzorgd. Alles erboven gaat met meerdere personeelsleden. 

Wij hebben een output van ongeveer 30 pizza’s per pizzabakker per uur. Dit betekent dat we met een event van 100 gasten ongeveer 2 uren bezig zijn met pizzabakken. 

Opties

ALL YOU CAN EAT PIZZA PAKKET:
All-you-can-eat pizza 31 euro per gast. We bieden keuze uit 4 pizza’s plus pizzadessert voor 2 uur catering

PIZZA DELUXE (populair):
All-you-can-eat pizza 36 euro per gast. We bieden keuze uit 4 pizza’s plus buffelkaaspizza en gemengde paddenstoelentruffelpizza plus dessert voor 2 uur catering

PIZZA EN SALADE:
All-you-can-eat pizza en caprese salade 36 euro per gast. We bieden keuze uit 4 pizza’s plus pizzadessert plus buffelmozzarellasalade voor 2 uur catering

HET ITALIAANSE FEEST:
All-you-can-eat pizza, caprese salade en dessert 45 euro per gast. We bieden keuze uit 6 pizza’s, caprese salade en keuze uit 2 soorten dessert voor 2 uur catering.

Beeld je eens in wat een unieke sfeer je creëert met de mobiele pizzacatering en pizzabakker op jouw feest! Dit alles zonder dat je jouw keuken in hoeft te stappen, zodat je kunt ontspannen, genieten van jouw pizzaparty en nog belangrijker van het gezelschap van de gasten.

Wij gebruiken de geweldige Ardore-pizzaovens voor al onze pizza catering evenementen. Ze zijn ontworpen om te presteren en om maximale smaak te creëren. Doordat de ovens een temperatuur van 450 graden behalen kunnen we de echte Napolitaanse pizza’s aan jullie serveren. De pizza’s bakken in minder dan 90 seconden, hierdoor kunnen we comfortabel feesten tot 100 personen aan.

Klaar om te beginnen met het plannen van de pizza catering voor uw aanstaande evenement, verjaardag, bruiloft, buurtfeest, sportevenement, festival, of uw zakelijke feest? Wij kunnen op elk moment beginnen met het organiseren van uw pizza catering – we werken graag met u samen!

We reizen met onze pizza catering door heel Nederland en hebben veel ervaring in provincies en plaatsen als Friesland, Groningen, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Arnhem. Rotterdam, Noord Holland, Zuid Holland, Zwolle, Den Haag en zelfs Zeeland en Limburg.

Voedselveiligheid en hygiëne staan bij ons bovenaan de lijst, we werken volgens de hygiënecode en HACCP eisen.

Vraag een offerte aan en wij proberen dezelfde dag nog te reageren.

Om een authentieke Napolitaanse pizza catering te bieden werken we met onderstaande beperkte menu:

  • Antipasti

    Een verzameling van Italiaanse voorgerechtjes bij elkaar! Een heerlijke borrelplank met prachtige kazen, vleeswaren, olijven en vele andere heerlijkheden.
  • Pizza’s

Margherita ( vegetarisch)
S. Marzano tomaten, Fior di Latte, Grana Padano, extra vergine olijfolie, basilicum

Cosacca ( vegetarisch)
S. Marzano tomaten, Grana Padano, Sicilian Sea Salt, extra vergine olijfolie, basilicum

Salame di Napoli
S. Marzano tomaten, Fior di Latte, salame di Napoli, Grana Padano, extra vergine olijfolie, salie

Prosciutto cotto
S. Marzano tomaten, Fior di Latte, prosciutto cotto, Grana Padano, extra vergine olijfolie

Fungi
Ricotta sauce, Fior di Latte, Grana Padano, different mushrooms, extra vergine olijfolie

Napoletana
S. Marzano tomaten, Fior di Latte, anjovis, extra vergine olijfolie, Grana Padano, salie

  • Desert

Tiramisu
Lange vingers, espresso, mascarpone en cacao

Pizza Nutella
Nutella, Nutella en Nutella


Menu ( vink alles aan wat van toepassing is )