De distributie van Napolitaans pizzadeeg aan horeca gelegenheden is altijd een onderdeel geweest van ons langetermijnplan. Wij proberen het verschil te maken en de echte Napolitaanse pizza naar de Benelux te brengen.

Waarom kiezen voor van Lemmen pizzadeeg?

We leveren nu al een aantal jaar pizzadeeg aan horeca gelegenheden, maar zelfs nu ons bedrijf groeit, blijft één ding hetzelfde: onze liefde voor geweldig Napolitaans pizzadeeg. Ons deeg wordt elke dag in eigen huis gemaakt en liefdevol verpakt voor onze groothandelsklanten, klaar voor distributie door Nederland en België. Deze producten zijn interessant voor horeca ondernemingen die een zeer hoge kwaliteit pizza willen aanbieden.

pizzabollen

We distribueren momenteel onze 48 uur gefermenteerde diepgevroren Napolitaanse pizzabollen aan bedrijven als restaurants, hotels, cateraars en andere horeca gelegenheden in Nederland en België. Deze kunnen in de vriezer worden bewaard. Onze deegballen van 240 g maken een pizza van 30 cm.

We produceren ook private label pizzadeeg aan klanten die hun eigen receptuur hebben.

We leveren naast pizzadeeg ook voorgebakken Napolitaanse pizzabodems aan groothandelsklanten. Dit zijn 28 cm pizzabodems die op hoge temperatuur zijn voorgebakken en daarna direct zijn ingevroren.

Ze zijn klaar om te worden bedekt met verse ingrediënten en afgebakken te worden in een conventionele of pizzaoven.

Kant en klare pizzabodem met saus
Kant en klare Napolitaanse pizza martherita

Margherita met D.O.P gepelde tomaten, Parmezaanse kaas en een heerlijke Mozzarella. Dit zijn 28 cm pizza’s die op hoge temperatuur zijn voorgebakken en daarna direct zijn ingevroren.

Ze zijn klaar om in 3 minuten afgebakken te worden in een conventionele oven of in 90 seconden in een pizzaoven.

Als je interesse hebt in onze Napolitaanse pizzabollen of voorgebakken pizzabodems horen we graag van je!

Neem contact met ons op voor een groothandelsaccount: